Importator / Distribuitor - Baia Mare carne de vita - peste - fructe de mare

BusyFish este un distribuitor specializat in carne de vita, peste si fructe de mare, oferind o gama larga de produse proaspete si de inalta calitate pentru restaurante, magazine alimentare si alte afaceri din industria alimentara.
Trading si import produse HORECA (carne, peste, fructe de mare)
Cautam cele mai bune produse din import pentru cele mai bune restaurante din Romania. Ne raportam intotdeauna la standarde inalte de calitate si invitam clientii nostri sa creasca. Construim certitudine si oferim stabilitate. Ne bazam afacerea pe produse consacrate si testam tot ce e nou pentru clientii nostri.

Consiliere si suport pentru restaurante si afaceri HORECA
Cu fiecare produs vandut, distribuim experiente. Un produs bun vinde. Dincolo de moda zilei, exista lucruri la care se raporteaza orice afacere profitabila. Am acumulat experienta si o impartasim tuturor celor care vor sa evolueze alaturi de noi. Invatam in fiecare zi, crestem impreuna!

Distributie si logistica personalizata
Ne place sa facem lucrurile bine, dar putin altfel. Cautam solutii practice intr-o lume aflata in permanenta schimbare. Transformam provocarile in experiente profitabile. Invatam, adaptatam, inovam. Suntem in permanenta miscare - We are Busy! :)

Solicita oferta

reCAPTCHA is required.
Toate drepturile rezervate Busy Fish SRL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram